Barcelona

Spanien er et af de størst befolkede lande i Europa. Der bor omkring 50 millioner mennesker og de fleste af dem taler spansk. Landet er inddelt i 19 forskellige regioner. Castilla og Leon er arealmæssigt de største, og Andalusien den mest befolkede. Hovedstaden i Spanien er Madrid, som ligger nærmest midt i landet. Med sine næsten 4 millioner indbyggere er Madrid samtidig den største by i landet. Den næststørste by er Barcelona med omkring 2 millioner indbyggere. I Spanien bruger man Euroen, og det har man gjort siden den blev introduceret i 2002.

Populær feriedestination for solsøgende skandinaver

Der er ikke noget at sige til, at Spanien virker tiltrækkende for os i norden. Her kan man nyde et varmere klima uanset hvilken tid på året man lægger sin ferie. Især i de sydlige egne af Spanien og på De Kanariske Øer, hvor den gennemsnitligt laveste temperatur er 15-20 grader det meste af året. Der er naturligvis mange som rejser til Spanien. Specielt De Kanariske Øer er en populær destination om vinteren. Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote er også velbesøgte feriedestinationer i vinterhalvåret. Vejret er behageligt, det er en smule billigere end herhjemme og det er let at komme omkring på øerne. Andre anbefalelsesværdige steder i Spanien er Alicante, Malaga, Barcelona, Valencia og Mallorca.

5 populære spanske byer

Omkring Alicante er en masse turister, som enten lejer et hus/en lejlighed, eller som har købt en ejendom. Det er blevet ekstremt let at rejse til Alicante fra flere forskellige steder i Europa. Der går direkte fly fra for eksempel København, Oslo, Stockholm, London og Paris. Derfor er det oplagt at eje en feriebolig i Alicante. Udover hvad byen har at tilbyde af attraktioner, har man de varme strande ganske nær, og en behagelig temperatur stort set hele året rundt. Hvis man gerne vil have mulighed for selv at transportere sig omkring er der en bred vifte af biludlejningsfirmaer. Biludlejning Spanien gør det lettere at komme ud og opleve det, man gerne vil i byen, og hele denne del af Spanien.

Malaga er en anden elsket destination, og mange rejser hertil så ofte de kan. Solkysten, eller Costa del Sol, hvor solen altid skinner som C.V. Jørgensen synger det, er netop på grund af sit strålende vejr blevet så populært for ferieboligejere. Malaga er destinationen for mange fly fra Kastrup Lufthavn. De fleste flyver direkte og det er således let at planlægge en lang weekend eller en kort ferie. At leje en bil under opholdet vil kun gøre din ferie ekstra eventyrlig! Se her for booking af lejebil i Malaga.

Barcelona er favoritten blandt mange turister fra hele verden. Det er en by med et berømt fodboldhold, men der er åbenlyst meget mere at opleve her! Hvis du ønsker at besøge en af kystbyerne langs Costa Brava, er det lettere at leje en bil og køre selv. For eksempel kan man blot en times kørsel komme til det smukke Malgrat de Mar. I selve Barcelona er der også uttalige attraktioner at se og opleve. For eksempel La Sagrada Familia, Montjuïc, La Rambla samt strandpromenaden. Man kan også se en fodboldkamp hvis det lykkedes at få billet, eller spise ude på en af de mange lækre restauranter i byen. Byen har sin egen sandstrand – det perfekte sted at slappe lidt af mellem udflugterne.

Valencia er muligvis ikke den mest besøgte by i Spanien. Men som landets tredjestørste by har den meget at tilbyde.
Udover det gode vejr og de lange strande har byen meget at byde på. Valencia er blandt andet kendt for de enorme markeder hvor man kan købe eksotisk mad fra stort set alle kontinenter. Der er også mange smukke katedraler og et stort akvarium. Flyver man til Valencia, er der blot en halv times kørsel til Alicante.

Mallorca er stedet hvor charterturismen tog sin begyndelse for mere end 40 år siden. Øen er stadig ligeså populær nu, som den var dengang. Mange besøger den igen og igen ligegyldigt hvilken tid på året, det er. Selvom det ikke ligefremt er varmt om vinteren er det trods alt bedre end den danske vinter, og foråret og efteråret er virkelig bedårende på Mallorca. Øen har en masse smuk natur og man kan stadig opleve mange områder uden så mange turister. Lej en bil, og kør rundt på øen, udforsk de steder andre turister endnu ikke har set. Se Biludlejning Mallorca.

Flere fima:
https://www.biludlejning24.dk/spanien/
http://www.spanienbiludlejning.dk/